http://www.vakantiehuisinzeeland.nl

"We hebben genoten van de omgeving: ideaal om met de fiets te verkennen. Bijzonder aardige historische dorpjes en vissersplaatsjes zoals Breskens. En overal de Bourgondisch-Vlaamse keuken! Een keer uit eten is in Zeeuws-Vlaanderen een feest!"

http://www.vakantiehuisinzeeland.nl

"De combinatie van rust en natuur en dagjes uit naar Brugge en Knokke is ons uitstekend bevallen! En het thuiskomen is dan ook weer fijn, want de woning is van alle gemakken voorzien!"

http://www.vakantiehuisinzeeland.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAKANTIEHUISINZEELAND

DE OMGEVING
Vanuit de achtertuin met een zonnig terras kijkt u uit over een beschermd natuurgebied; aan de achterzijde uitzicht op een prachtig beschermd natuurgebied. Op verrassende momenten zult u in het weideveld diverse beschermde diersoorten en vogels ontwaren. In dit gebied is een wandelpad aangelegd, zodat u in alle rust van de natuur kunt genieten.

De voorkant van de woning: hier bevindt zich een kleine tuin aan de straatkant. De woning ligt aan een kleurrijk doodlopend straatje, dus geen doorgaand verkeer. Direct achter het straatje bevindt zich de dijk; dus het water van de Westerschelde is op 50 meter afstand. Naast het huis een carport/oprit met ruimte voor 2 auto's. Tevens een afsluitbare berging voor fietsen. Op het terrein een recent aangelegde speelplaats. Tevens beschikt het park over diverse visvijvers. U kunt als gast van deze vakantiewoning gebruik maken van de tennisbaan en de jeu de boulesbaan.

 

 

In de omgeving van Hoofdplaat kunt u zich op sportief gebied prima vermaken. Breskens kent een tal van watersportactiviteiten. Een golfbaan bevindt zich bij Oostburg (12 km) Het vakantiepark is tegen de Westerscheldedijk gebouwd; binnen een minuut snuift u de zeelucht en kunt u zich verwonderen over het schouwspel van schepen op de Westerschelde. Buitendijks is een pad aangelegd, zodat u lopend of fietsend naar Breskens kunt. Een prachtige route met veel natuurschoon en een vogelspothut.

De streek rondom Hoofdplaat kenmerkt zich door veel groen, bomenlanen met hoge populieren en een waterrijk krekengebied. Ideaal voor fietsers, omdat dit een vrij rustige streek is: op vele wegen komt men doorgaans weinig verkeer tegen. Ook is het gebied geliefd bij wandelaars. Verbaas u over de rust en de uitgestrektheid van dit mooie stuk Zeeuws Vlaanderen en volg de onverharde routes langs de oude kronkelende dijken. Gezellige vissersplaatsen als Breskens en terneuzen bieden veel op culinair gebied. Historische plaatsjes als Groede en Ijzendijke brengen u terug in Middeleeuwse sferen en kennen een gezellig marktplein met diverse intieme horeaca-gelegenheden. En het aardige is, dat deze plaatsen allen op fietsafstand van Hoofdplaat liggen.

Wilt u met de auto er op uit? Prachtige steden als Brugge en Damme met heel veel bezienswaardigheden bereikt u binnen een uur. Voor eindeloze strandwandelingen is Zeeuws Vlaanderen uitermate geschikt: bezoek de stranden van Nieuwvliet of Cadzand om haaietanden te zoeken of voor een frisse duik in de zomer.

 


- ruime 4-persoons vakantiewoning
- nieuwe luxe keuken met grote koelkast, vaatwasser, inbouwoven, aparte vriekast
nieuwe luxe badkamer en toiletten
- wasmachine, gratis WIFI, carport, 2 toiletten
- omheinde tuin met terras voor en achter en panoramisch uitzicht op beschermd natuurgebied
- 50 m van Westerschelde en uitzicht op beschermd natuurgebied
- restaurants op loopafstand en Michelinster-restaurants in directe omgeving
- historische Vlaamse steden als Brugge, Damme en Knokke voor een dagje uit
- rust en ruimte
- Noordzeestranden Nieuwvliet en Cadzand-Bad op korte afstand